Elokuun klubi-ilta ja kenttätyöleirin jälkihiillos

Äänestyksen tuloksena elokuun klubi-ilta ja kenttätyöleirin jälkihiillos pidettään perjantaina 30.6. klo 18 alkaen. Laitan viestiä paikasta myöhemmin, mutta pääkaupunkiseudulla ollaan. Jos en muuta keksi, niin aloitetaan Tieteiden talolla ja jatketaan sitten jossain baarissa. Jos jollakulla on jotain mukavaa, mutta edullista tilaa tiedossa, niin laittakaa viestiä...

Tilaisuudella olisi pari päätavoitetta:

- leirin aikana kertyneen hiljaisen ja näkyvän tiedon kerääminen eli havaintojen tarkistamista ja kuvamateriaalin läpikäyntiä

- "lessons learned" eli käydään palautetta läpi ja suunnitellaan seuraavaa leiriä ja tutkimusmatkoja

Sekä tietenkin jutustella ja kertoa niitä kaikkia hauskoja sattumuksia, jotka jäivät ainakin minulta kuulematta :-)

-Markku

PS. jos joku ei vielä ole upannut kuvia/videoita/muistiinpanoja, niin nyt olisi korkea aika, pilvivarasto on täällä.

PPS. jotta saisin jonkinlaisen käsityksen osallistujamäärästä, niin ilmoittaudu täällä.