Jäsenyys

Seuran hallitus käsittelee jäsenhakemukset ja jäseneksi hyväksytyn liittymismaksu on 10 euroa. Tämän lisäksi uudelle jäsenelle tulee liittymisvuoden vuosimaksu. Vuonna 2018 henkilöjäsenen vuosimaksu on 20 euroa ja yhteisöjäsenen vuosimaksu on 100 euroa. Seuraan on myös mahdollista liittyä kannattajajäseneksi, jolloin vuosimaksu on 1000 euroa.

Jäsenhakemus

Jäsentiedot

Muut tiedot

Henkilötietojen käsittely

Suomen meriarkeologinen seura ry kerää ja rekisteröi jäsentiedot yhdistyksen säännöissä kuvatun toiminnan ylläpitämiseksi. Jäsenrekisteriä ylläpitää yhdistyksen rahastonhoitaja, joka voi tarvittaessa luovuttaa tietoja hallituksen jäsenten käyttöön ainoastaan yhdistyksen toimintaan liittyen. Jäsen voi tarkistuttaa omat jäsenrekisteriin kirjatut tietonsa. Jäsenen erottua yhdistyksestä säännöissä mainitulla tavalla poistaa yhdistys jäsentiedot rekisteristä ilman erillistä pyyntöä.

*) jäseneltä ei vaadita meriarkeologian koulutusta eikä sukellustaitoja

Image CAPTCHA
Syötä kuvan merkit.